vad göra

Annonser
 1. #1 av Anna Gustin på juni 20, 2011 - 20:18

  Hej!
  Så mycket intressanta tankar Du skriver ner…och fångar upp viktiga företeelser. Själv försöker jag få ut en idé om ett nytt ekonomiskt system….som egentligen blir ett helt nytt samhällssystem. Men så länge det inte går att nå ut till allmänheten ens för att starta allmänna diskussioner kring ämnet – så länge är det nog hopplöst. Media springer ju bara efter ”makten” och intresserar sig inte för något utanför de kretsarna. Du skriver på framsidan här: ”Vi måste hitta sätt att ta tillbaka styret av vårt land för att se till att medborgarnas välstånd och säkerhet kommer i första hand!”

  Något alla kloka tänkande människor naturligtvis också vill. Kanske måste man först skapa nya demokratiska möjligheter…som tex via system som håller på att växa fram, typ. AKTIV DEMOKRATI ( http://aktivdemokrati.se/)
  Kanske kan det bli den enda möjligheten vi får att ta tillbaka våra röster från det partipolitiska systemet. En troligen långsam process…men vad göra annars?
  Jag gillar dina sidor.
  vh
  Anna/som administrerar:
  Kalles blogg- http://tidfaktorekonomi.wordpress.com/2011/02/27/hello-world/
  Tidskattesida på Facebook – http://www.facebook.com/group.php?gid=37389579082&ref=ts
  Tidskatt infosida+ div alternativ ekonomi – http://tidskatt.se/

 2. #2 av folke11 på september 4, 2011 - 14:40

  Tack för din kommentar, fick inte syn på den förrän idag, över två månader senare! Hade pausat den här sidan, tagit på mej mer än jag hann med. Kanske ska väcka upp den igen, om den får lite uppmärksamhet. Att det behövs nya idéer om hur vi ska ha det är det väl ingen tvekan om. Dina sidor och idéer är mycket intressanta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: